Side Area Image

Tokom godina poslovanja uvidjeli smo sve veće potrebe tržišta za online kupovinom. Sijedom toga nastao je ovaj digitalni Herbal shop, koji će omogućiti preglednu, jednostavnu i brzu kupovinu. Vjerujemo da će vam i uz dosadašnju klasičnu trgovinu ovaj web shop olakšati upoznavanje sa našim asortimanom. Stručni tim kompanije Dolfarm d.o.o. tu je za vas, ne samo da bi primili narudžbu nego i da bi saslušali vaše želje i potrebe.

ABOPHARMA Aloe Vera

38.00 KM

Sokovi iz srca listova Aloe Vere sadrže oko 160 poznatih sastojaka koji su dobri za organizam. Pomažu protiv mnogih simptoma i bolesti kao što su snižavanje holesterola, štite organizam od stresa, štite od kamena u bubregu, štite bubrege od upale, sprečavaju visok krvni pritisak, pomažu u prevenciji raka debelog creva i pospešuju rad probavnog trakta, pomažu kod zatvora, pomažu u stabilizaciji šećera u krvi i stoga su pogodni i za dijabetičare.

Upotreba ABO PHARMA Aloe vere:

Za istinski zdravu prehranu, uživajte u prirodnom soku iz srca listova aloe vere tako što ćete ga piti samog ili pomiješati s vodom ili drugim sokom. Uzimajte tri puta dnevno po 20 ml. Nakon otvaranja flašu čuvati u frižideru i brzo potrošiti sok. Ne prekoračiti preporučeni dnevni unos. Ovaj dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu i zdrav način života.

ABO PHARMA Aloe vera sastav:

91% sok Aloe Vere (Barbadensis Miller) iz certificiranih biljaka; 9% meda, askorbinske i limunske kiseline. Konzervansi: kalijum sorbat i natrijum benzoat.

Kategorija: