Side Area Image

Tokom godina poslovanja uvidjeli smo sve veće potrebe tržišta za online kupovinom. Sijedom toga nastao je ovaj digitalni Herbal shop, koji će omogućiti preglednu, jednostavnu i brzu kupovinu. Vjerujemo da će vam i uz dosadašnju klasičnu trgovinu ovaj web shop olakšati upoznavanje sa našim asortimanom. Stručni tim kompanije Dolfarm d.o.o. tu je za vas, ne samo da bi primili narudžbu nego i da bi saslušali vaše želje i potrebe.

Sale

BALZAM OD STOLISNIKA

11.50 KM

Balzam stolisnik ima brojna blagotvorna svojstva za kožu. Neki od korisnih učinaka balzama stolisnika za kožu su:

Čišćenje kože: Stolisnik se koristi kao prirodni tonik za čišćenje kože. Ima antibakterijska svojstva koja pomažu u uklanjanju nečistoća, prljavštine i viška ulja iz kože.

Hidratacija kože: Balzam stolisnik također ima hidratantna svojstva koja pomažu u zadržavanju vlage u koži. To čini kožu mekom, podatnom i hidratiziranom.

Smirivanje kože: Balzam stolisnik je poznat po svojim umirujućim svojstvima koja mogu pomoći u smanjenju upale i iritacije na koži. To ga čini korisnim za osobe koje pate od akni, osipa ili drugih kožnih problema.

Zaštita od slobodnih radikala: Balzam stolisnik je bogat antioksidansima koji pomažu u zaštiti kože od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima. To čini stolisnik korisnim u borbi protiv starenja kože i drugih problema povezanih s oštećenjem kože.

Poticanje cirkulacije: Balzam stolisnik pomaže u poticanju cirkulacije krvi u koži, što poboljšava njezin izgled i zdravlje. To je korisno za osobe koje imaju umornu ili blijedu kožu.

Zaštita od UV zraka: Stolisnik se također može koristiti kao prirodna zaštita od UV zraka. Ima sposobnost da smanji oštećenja kože uzrokovana UV zračenjem.

Balzam stolisnik je izuzetno koristan za kožu i može pomoći u održavanju njezine zdrave, sjajne i hidratizirane pojave.

Njegova antibakterijska i protuupalna svojstva, hidratantni učinci i sposobnost zaštite kože od oštećenja čine ga idealnim dodatkom vašoj dnevnoj rutini njege kože.

Kategorija: