Side Area Image

Tokom godina poslovanja uvidjeli smo sve veće potrebe tržišta za online kupovinom. Sijedom toga nastao je ovaj digitalni Herbal shop, koji će omogućiti preglednu, jednostavnu i brzu kupovinu. Vjerujemo da će vam i uz dosadašnju klasičnu trgovinu ovaj web shop olakšati upoznavanje sa našim asortimanom. Stručni tim kompanije Dolfarm d.o.o. tu je za vas, ne samo da bi primili narudžbu nego i da bi saslušali vaše želje i potrebe.

Calcium Citrate D3 90 cps

27.05 KM

Calcium Citrate je vezan s prirodom citratnom kiselinom te je s vitaminom D3 formuliran za pojačanu apsorpciju i iskoristivost u tijelu.
Uz dodatak specijalne potporne biljne baze list potočarke (Nasturtium officinale), korijena maslačka (Taraxacum officinale) i list peršina (Petroselinum crispum).

Preporučena dnevna doza (=4 kapsule) osigurava 1000 mg kalcija u obliku kalcijevog citrata (85%) i kalcijevog karbonata (15%), 10 μg vitamina D u obliku kolekalciferola (D3) u posebnoj biljnoj bazi lista potočarke (Nasturtium officinale), korijena maslačka (Taraxacum officinale) i lista peršina (Petroselinum crispum) za dodatnu podršku hranjivim tvarima. Kalcij je u ovoj formuli vezan s prirodnom limunskom kiselinom te je dizajniran posebno za osobe s niskom razinom želučane kiseline.

Kalcij je potreban za održavanje normalnih kostiju i zubi, ima ulogu u regulaciji dijeljenja i diferencijacije stanica, doprinosi normalnoj funkciji mišića, probavnih enzima, normalnom živčanom prijenosu, normalnom metabolizmu stvaranja energije te normalnom zgrušavanju krvi.

Vitamin D doprinosi normalnom iskorištenju kalcija i fosfora, normalnoj razini kalcija u krvi, normalnoj funkciji imunološkog sustava, održavanju normalne funkcije mišića, normalnih kostiju i zubi; ima ulogu u procesu dijeljenja stanica.

90 kapsula
Ne sadrži gluten, šećer, so i škrob

sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (=4 kapsule): Neto: % PU
Kalcij
kalcijev citrat 85%
kalcijev karbonat 15%
1000 mg 125 %
Vitamin D (kao kolekalciferol) (D3) 400 IU (10 μg) 200 %

Sastojci: kalcij, vitamin D, želatinska kapsula, emulgator magnezijev stearat, list potočarke (Nasturtium officinale), korijen maslačka (Taraxacum officinale), list peršina (Petroselinum crispum).

 

Kategorija: