Side Area Image

Tokom godina poslovanja uvidjeli smo sve veće potrebe tržišta za online kupovinom. Sijedom toga nastao je ovaj digitalni Herbal shop, koji će omogućiti preglednu, jednostavnu i brzu kupovinu. Vjerujemo da će vam i uz dosadašnju klasičnu trgovinu ovaj web shop olakšati upoznavanje sa našim asortimanom. Stručni tim kompanije Dolfarm d.o.o. tu je za vas, ne samo da bi primili narudžbu nego i da bi saslušali vaše želje i potrebe.

Cholesterol blend SP-31 100 cps

27.70 KM

Cholesterol Blend SP-31 zaštićena formula sadrži jabučni pektin (iz Malus spp.), bobice gloga (Crataegus laevigata), ovojnicu sjemenki indijskog trputca (Plantago ovata), korijen vražje kandže (Harpagophytum procumbens), bobice borovice (Juniperus communis) te korijen ingvera (Zingiber officinale).

Idealna biljna mješavina koja regulira normalnu razinu kolesterola.

Pektini iz Jabuke potiču brže pražnjenje crijeva, snižavaju razinu masti u krvi, sprječavaju arterosklerozu i infarkt srca.

Glog, kao izvrsno sredstvo protiv stresa djeluje kod povišenog krvnog tlaka i kardiovaskularnih tegoba. Njegovim djelovanjem povećava se snaga srčanog mišića, snižava se tlak u perifernim žilama, potiču se otkucaji srca i pojačava se njegov rad i aktivnost. Koristimo ga i kod blagih poremećaja otkucaja srca (bradikardija).

Borovica pospješuje izlučivanje vode i štetnih sastojaka iz organizma te potiče probavu. Psilium često korišten kao vrlo blagi laksativ koji mehanički stimulira rad crijeva te na taj način veže masnoće na sebe i izlučuje ih neprobavljene iz organizma.

Đavolja kandža poznata je po svom protuupalnom i diuretskom djelovanju. Stimulira jetru, limfni sustav i smanjuje šećer u krvi. Đumbir pojačava preradu i probavu hrane u želucu na način da uništava bakterije truljenja, a potpomaže rad “dobrih” bakterija kiselog vrenja.

Supplement Facts
Serving Size: 2 Capsules
Servings per Container: 50
Amount Per Serving % Daily Value
Total Carbohydrate less than 1 g < 1%
Proprietary Blend 
Apple Pectin (from Malus spp.), Hawthorn(Crataegus laevigata) (berry), Psyllium (Plantago ovata) (seed husk), Devil's Claw (Harpagophytum procumbens) (root), Juniper (Juniperus communis) (berry), Ginger (Zingiber officinale) (root)
1 g *

100 VEG-kapsula
Ne sadrži gluten, šećer, so i škrob

Kategorija: