Side Area Image

Tokom godina poslovanja uvidjeli smo sve veće potrebe tržišta za online kupovinom. Sijedom toga nastao je ovaj digitalni Herbal shop, koji će omogućiti preglednu, jednostavnu i brzu kupovinu. Vjerujemo da će vam i uz dosadašnju klasičnu trgovinu ovaj web shop olakšati upoznavanje sa našim asortimanom. Stručni tim kompanije Dolfarm d.o.o. tu je za vas, ne samo da bi primili narudžbu nego i da bi saslušali vaše želje i potrebe.

Food Caroten 30cps

19.00 KM

Food Carotene je 100 % prirodni, napredni proizvod bogat prirodnim karotenom (beta karoten, alfa karoten, zeaksantin, kriptoksantin, lutein i likopen), dobiven iz alge Dunaliella Salina, Jama, soka mrkve, praha rajčice i Spiruline za potpunu nadopunu vitamina A kao i širok spektar antioksidanata u suhom, nemasom obliku.

Vitamin A doprinosi normalnom metabolizmu željeza, normalnoj funkciji imunološkog sustava, održavanju normalne kože, sluznica i vida te ima ulogu u procesu specijalizacije stanica.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (=1 kapsula):

Vitamin A (100% prirodni beta karoten iz Dunaliella salina alge, jama (Dioscorea spp.), soka mrkve (Daucus carota), praha rajčice (Solanum licopersicum) i spiruline (Spirulina spp.) (osigurava 6200 μg beta karotena, 190 μg alfa karotena, 48 μg kriptoksantina, 39 μg zeaksantina, 30 μg luteina i 1 μg likopena).

30 kapsula
Ne sadrži gluten, šećer, so i škrob

Kategorija: