Side Area Image

Tokom godina poslovanja uvidjeli smo sve veće potrebe tržišta za online kupovinom. Sijedom toga nastao je ovaj digitalni Herbal shop, koji će omogućiti preglednu, jednostavnu i brzu kupovinu. Vjerujemo da će vam i uz dosadašnju klasičnu trgovinu ovaj web shop olakšati upoznavanje sa našim asortimanom. Stručni tim kompanije Dolfarm d.o.o. tu je za vas, ne samo da bi primili narudžbu nego i da bi saslušali vaše želje i potrebe.

Herburetic 60 cps

29.50 KM

Herburetic je potpuno prirodna vegetarijanska formula koja sadrži biljne vrste lista peršina (Petroselinum crispum), nadzemni dio preslice (Equisetum arvense), ekstrakt ploda paprike (Capsicum annum), list medvjedke (Arctostaphylos uva-ursi) iplod borovice (Juniperus communis), te mineral kalij (kalijev citrat) i enzim bromelain iz ananasa.

Preporuča ga se uzimati kod različitih infekcija mokraćnih puteva, kod kamenca u bubrezima, dijabetesa i hemeroida, jer pospješuje izlučivanje vode iz organizma. Ovaj pripravak prihvatljiviji je od raznih diuretskih čajeva jer nema neugodnih mirisa.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (=2 tablete):Neto:

Peršin (Petroselinum crispum) (list)300 mg

Preslica (Equisetum arvense) (nadzemni dio)300 mg

Paprika (Capsicum annuum) (ekstrakt ploda)200 mg

Medvjetka (Arctostaphylos uva-ursi) (list)200 mg

Borovica (Juniperus communis) (plod)100 mg

Kalij (kalijev citrat)99 mg

Bromelain (iz ananasa)50 mg

60 VEG-tableta
Ne sadrži gluten, šećer, so i škrob

Kategorija: