Side Area Image

Tokom godina poslovanja uvidjeli smo sve veće potrebe tržišta za online kupovinom. Sijedom toga nastao je ovaj digitalni Herbal shop, koji će omogućiti preglednu, jednostavnu i brzu kupovinu. Vjerujemo da će vam i uz dosadašnju klasičnu trgovinu ovaj web shop olakšati upoznavanje sa našim asortimanom. Stručni tim kompanije Dolfarm d.o.o. tu je za vas, ne samo da bi primili narudžbu nego i da bi saslušali vaše želje i potrebe.

Highlighter losion za tijelo – Tinktura

30.00 KM

Ova vrsta losiona sadrži sastojke koji pružaju i estetske i zdravstvene prednosti, što ga čini obaveznim za one koji žele postići osunčani sjaj dok istovremeno njeguju svoju kožu.

 

Aloe vera ključni je sastojak ovog losiona za osvjetljavanje tijela. Poznato je po svojoj sposobnosti da umiri i hidratizira kožu, što ga čini izvrsnim dodatkom ljetnom proizvodu.

 

 

Bademovo ulje je još jedan sastojak koji je vrlo koristan za kožu. Bogat je vitaminom E i antioksidansima koji mogu pomoći u zaštiti kože od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima. Dodatak zlatnog shimmera ovom losionu daje suptilan, ali zamjetan učinak na kožu. Zlatni shimmer može pomoći u stvaranju blistavog izgleda, koji je savršen za ljeto.

 

Ovo svjetlucanje također može pomoći u zamućivanju nesavršenosti i ujednačavanju tona kože, dajući izgled glatkije i mlađe kože. Sve u svemu, highlighter za tijelo sa zlatnim sjajem, aloe verom, bademovim uljem, mentolom i mirisom manga izvrstan je ljetni proizvod koji nudi i estetske i zdravstvene prednosti. Može pomoći u stvaranju blistavog i sjajnog izgleda, a istovremeno hrani i štiti kožu. Bilo da provodite vrijeme na plaži ili samo želite postići osunčani sjaj, ovaj losion nezaobilazan je dio svake ljetne rutine njege kože.

Kategorija: Oznake: ,
Opis

Opis

Highlighter losion za tijelo sa zlatnim shimmerom, aloe verom, bademovim uljem, mentolom i mirisom manga luksuzan je ljetni proizvod koji nudi brojne dobrobiti za kožu.