Side Area Image

Tokom godina poslovanja uvidjeli smo sve veće potrebe tržišta za online kupovinom. Sijedom toga nastao je ovaj digitalni Herbal shop, koji će omogućiti preglednu, jednostavnu i brzu kupovinu. Vjerujemo da će vam i uz dosadašnju klasičnu trgovinu ovaj web shop olakšati upoznavanje sa našim asortimanom. Stručni tim kompanije Dolfarm d.o.o. tu je za vas, ne samo da bi primili narudžbu nego i da bi saslušali vaše želje i potrebe.

L Glutathione 50 mg

46.60 KM

Dodatak prehrani glutation, snažan antioksidans koji štiti stanice i mitohondrije od oksidativnog oštećenja.

Glutation se sastoji od tri aminokiseline: cisteina, glutaminske kiseline i glicina, i najvažniji je antioksidans koji proizvodi tijelo.

L-Glutathione je aminokiselina proizvedena prirodnim putem mikrobiološke fermentacije i esencijalna je komponenta proteina u ljudskom organizmu.

  • L-glutathion djeluje antioksidativno štiteći stanice od štetnog utjecaja slobodnih radikala, a ujedno sudjeluje u sintezi DNA.
  • Neke od glavnih uloga su mu jačanje imuniteta, održavanje hormonalne ravnoteže, detoksikacija organizma te izgradnja proteina i održavanje mišićne mase.
  • L-glutathion je tripeptid kojeg čine 3 aminokiseline: cistein, glicin i glutaminska kiselina.
  • Postoji u 2 oblika – oksidiranom i reduciranom (koji ulazi u sastav 90% zdravih tkiva i stanica).
  • Djeluje antioksidativno štiteći stanice od štetnog utjecaja slobodnih radikala, a ujedno sudjeluje u sintezi DNA, proteina te u prijenosu aminokiselina.
  • Razina glutationa u organizmu opada osobito nakon 40. godine života, utjecajem bolesti i stresa te pojačanim fizičkim naporima i stoga se preporuča unositi ga dodatno.
  • Neke od glavnih uloga su mu jačanje imuniteta, održavanje hormonalne ravnoteže, detoksikacija organizma, antioksidativno djelovanje te izgradnja proteina i održavanje mišićne mase.
  • Novija istraživanja su pokazala da l-glutathion olakšava tegobe kod Parkinsonove i Alzheimerove bolesti jer usporava propadanje moždanih stanica.
Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (=1 kapsula): Neto:
L-glutation (reducirani) 50 mg

60 VEG-kapsula
Ne sadrži gluten, šećer, so i škrob

Kategorija: