Side Area Image

Tokom godina poslovanja uvidjeli smo sve veće potrebe tržišta za online kupovinom. Sijedom toga nastao je ovaj digitalni Herbal shop, koji će omogućiti preglednu, jednostavnu i brzu kupovinu. Vjerujemo da će vam i uz dosadašnju klasičnu trgovinu ovaj web shop olakšati upoznavanje sa našim asortimanom. Stručni tim kompanije Dolfarm d.o.o. tu je za vas, ne samo da bi primili narudžbu nego i da bi saslušali vaše želje i potrebe.

Magnesium Glycinate 350 mg 160 tbl

50.00 KM

KAL magnezijev glicinat je kombinacija magnezija i aminokiseline glicin. Vegetarijanska formula koja u jednoj tableti pruža 350 mg magnezija u biodostupnom formatu za najbolju moguću apsorpciju,  bez laksativnog učinka.

Magnezij doprinosi normalnoj psihološkoj funkciji, ravnoteži elektrolita, normalnoj sintezi proteina, smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnom metabolizmu stvaranja energije, normalnoj funkciji mišića, normalnom funkcioniranju živčanog sustava, održavanju normalnih kostiju i zubi te ima ulogu u procesu dijeljenja stanica.

Sastojci: magnezij, emulgatori: celuloza, magnezijev stearat; stabilizator stearinska kiselina, tvar za sprječavanje zgrudnjavanja silicijev dioksid.

Serving Size: 4 VegCaps, 40 servings per container

AMOUNT PER SERVING% DAILY VALUE
Calories10
Magnesium (from Bisglycinate)350 mg83%
BioPerine® Black Pepper Extract (Piper nigrum) (fruit)5 mg*
Other Ingredients: Vegetable Cellulose Capsule, Magnesium Stearate, Cellulose and Silica.

† Percent Daily Value based on a 2,000 calorie diet.

* Daily Value not established.

160 VEG-tableta
Ne sadrži gluten, šećer, so i škrob

Kategorija: