Side Area Image

Tokom godina poslovanja uvidjeli smo sve veće potrebe tržišta za online kupovinom. Sijedom toga nastao je ovaj digitalni Herbal shop, koji će omogućiti preglednu, jednostavnu i brzu kupovinu. Vjerujemo da će vam i uz dosadašnju klasičnu trgovinu ovaj web shop olakšati upoznavanje sa našim asortimanom. Stručni tim kompanije Dolfarm d.o.o. tu je za vas, ne samo da bi primili narudžbu nego i da bi saslušali vaše želje i potrebe.

Magnezij ulje 200 ml

14.90 KM

Magnezijumovo ulje veoma brzo i efikasno nadoknađuje svaki nedostatak magnezijuma u organizmu, koji je esencijalni mineral za preko 300 enzimskih procesa u ljudskom telu i takođe igra ključnu ulogu u skoro svim sistemima tela.

Magnezijumovo ulje pomaže u obnavljanju nivoa magnezijuma u ćelijama. Pomaže u održavanju pravilne mišićne funkcije. Ublažava nervnu napetost. Osigurajte sigurnu detoksikaciju. Uklonite grčeve mišića. Poboljšava raspoloženje i ublažava stres. Magnezijum poboljšava kvalitet sna kod nesanice i noćnog buđenja. Poboljšava performanse i olakšava brži oporavak mišića.

Nanesite na kožu i lagano umasirajte. Preporučljivo je isprati ulje ne odmah nakon masaže, već ostaviti duži kontakt sa kožom 15-20 minuta. Ne nanositi na nadraženu kožu.

 

Kategorija: