Side Area Image

Tokom godina poslovanja uvidjeli smo sve veće potrebe tržišta za online kupovinom. Sijedom toga nastao je ovaj digitalni Herbal shop, koji će omogućiti preglednu, jednostavnu i brzu kupovinu. Vjerujemo da će vam i uz dosadašnju klasičnu trgovinu ovaj web shop olakšati upoznavanje sa našim asortimanom. Stručni tim kompanije Dolfarm d.o.o. tu je za vas, ne samo da bi primili narudžbu nego i da bi saslušali vaše želje i potrebe.

Sale

Nadh 5 mg a'30 tbl

59.20 KM

NADH KAL (beta-nikotinamid adenin dinukleotid) je aktivni obilik
vitamina B3. VeĆ jako dugo vremena smatra se jednim od najvažnijih
koenzima u ljudskom organizmu.

Osnovne biološke funkcije NADH su:

  • Ćelijsko je gorivo za proizvodnju energije

Energija koju ćelije koriste dobivena je metaboličkim putevima razgradnje hrane koji se odvijaju uz nužno prisustvo enzima i koenzima. Što je više NADH dostupno to će proizvodnja energije biti veća, a s tim u vezi i ćelija će duže živjeti!

  • Popravak ćelijskih oštećenja

Da bi se izbjegle fatalne posljedice, ćelije su razvile sistem koji im omogućava popravak oštećenja genetičkog materijala. Što ćelija ima više NADH, bolje funkcioniše popravka DNA i bolja je zaštita od potencijalnog razvoja bolesti.

  • Snažan antioksidans

NADH, reducirana forma koenzima 1 ima najjaču reduktivnu snagu od svih bioloških supstanci.

  • Stimulator je dopamina, adrenalina i norepinefrina

Kao rezultat ima pozitivne efekte na snagu, kretanje, koordinaciju, budnost, kongitivne funkcije, raspoloženje, seksualni nagon i lučenje hormona rasta!

30 tableta
Ne sadrži gluten, šećer, so i škrob

Kategorija: