Side Area Image

Tokom godina poslovanja uvidjeli smo sve veće potrebe tržišta za online kupovinom. Sijedom toga nastao je ovaj digitalni Herbal shop, koji će omogućiti preglednu, jednostavnu i brzu kupovinu. Vjerujemo da će vam i uz dosadašnju klasičnu trgovinu ovaj web shop olakšati upoznavanje sa našim asortimanom. Stručni tim kompanije Dolfarm d.o.o. tu je za vas, ne samo da bi primili narudžbu nego i da bi saslušali vaše želje i potrebe.

Omega 3-6-9 1600 mg

63.50 KM

Omega 3-6-9 KAL pruža delikatno izbalansiranu formulu Omega 3, Omega 6 i Omega 9 masnih kiselina sa dodatkom vitamina E koji doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Dodatak prehrani s visokim udjelom ribljeg (molekularno destilirano na najvišu čistoću), lanenog i ulja bora?ine.

Sadrži sve tri omega masne kiseline.

Alfa linoleinska i oleinska kiselina doprinose održavanju normalne razine kolesterola u krvi (blagotvorni učinak postiže se dnevnim unosom od 2 g ALA). DHA doprinosi održavanju normalne funkcije mozga te normalnog vida (koristan učinak postiže se dnevnim unosom od 250 mg). EPA i DHA doprinose normalnoj funkciji srca (koristan učinak postiže se dnevnim unosom od 250 mg).

Molekularno destilirano riblje ulje dolazi iz riba koje obitavaju u hladnim morima. KAL riblja ulja prolaze kroz poseban proces čistoće, uključujući molekularnu destilaciju, kako bi se uklonile sve kontaminacijske tvari u cilju usklađivanja sa superiornim standardima kakvoće i kvalitete ribljeg ulja.

Vitamin E doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (=4 perle): Neto: % PU
Hladno prešano organsko ulje sjemenki lana (Linum usitatissimum)
(osigurava 848 mg alfa linoleinske kiseline (Omega 3),
188 mg linoleinske kiseline (Omega 6),
300 mg oleinske kiseline (Omega 9))
1600 mg
Riblje ulje (hladnovodne ribe)
(osigurava 288 mg EPA (eikozapentaenska kiselina) (Omega 3),
192 mg DHA (dokozaheksaenska kiselina) (Omega 3))
1600 mg
Hladno prešano ulje sjemenki boražine (Borago officinalis)
(osigurava 512 mg linoleinske kiseline (Omega 6),
304 mg gama linoleinske kiseline (Omega 6),
312 mg oleinske kiseline (Omega 9))
1600 mg
Vitamin E (mješavina tokoferola) 40 IU (26,68 mg) 222 %

100 perli
Ne sadrži gluten, šećer, so i škrob

Nema na zalihi

Kategorija: