Side Area Image

Tokom godina poslovanja uvidjeli smo sve veće potrebe tržišta za online kupovinom. Sijedom toga nastao je ovaj digitalni Herbal shop, koji će omogućiti preglednu, jednostavnu i brzu kupovinu. Vjerujemo da će vam i uz dosadašnju klasičnu trgovinu ovaj web shop olakšati upoznavanje sa našim asortimanom. Stručni tim kompanije Dolfarm d.o.o. tu je za vas, ne samo da bi primili narudžbu nego i da bi saslušali vaše želje i potrebe.

Orthomol® Immun bočice a'7

38.00 KM

Orthomol® Immun je namjenjen za dijetetski tretman nutritivno uslovljenih imunodeficijencija i slabljenja imunološkog sistema do kojih dolazi, posle hemoterapije ili terapije zračenjem, kod akutnih i hroničnih infekcija i oboljenja, poslije operacija i kod osoba starijeg doba.
Karakteristike uključenih mikronutrijenata su:

• Vitamin C, vitamin E i miješani karotenoidi eliminišu i neutrališu slobodne radikale i čine ih bezopasnim, a takođe pomažu zaštiti ćelija i jačaju imuni sistem.
• Bioflavonoidi pojačavaju efekat vitamina C kao prirodni antioksidansi.
• Vitamin A doprinosi zaštiti kože i sluznice.
• Elementi u tragu cink, selen, jod, bakar i mangan su važne komponente enzima sa antioksidativnim djelovanjem i povoljno utiču na imune ćelije.
• Vitamini B promovišu energetski metabolizam.

Kategorija: Oznaka: