Side Area Image

Tokom godina poslovanja uvidjeli smo sve veće potrebe tržišta za online kupovinom. Sijedom toga nastao je ovaj digitalni Herbal shop, koji će omogućiti preglednu, jednostavnu i brzu kupovinu. Vjerujemo da će vam i uz dosadašnju klasičnu trgovinu ovaj web shop olakšati upoznavanje sa našim asortimanom. Stručni tim kompanije Dolfarm d.o.o. tu je za vas, ne samo da bi primili narudžbu nego i da bi saslušali vaše želje i potrebe.

S1 Sirup za mršanje i detoksikaciju organizma 1000 ml

30.00 KM

Dodatak ishrani koji sadrži lan, zeleni čaj, đumbir, cimet i kurkumu. Lan doprinosi održavanju zdravlja crijeva, lan, đumbir i kurkuma doprinose regulisanju i održavanju probave, dok đumbir doprinosi i održavanju zdravlja gastrointestinalnog trakta.

Aktivni sastojci U jednoj dozi (25ml) PDU*
Mljeveno sjeme lana ( Limun usitatissimum) 0.6825 g **
Usitnjen list zeleog čaja (Camelia sinensis) 0.4125 g **
Mljeveni korjen đumbira (Zingiber offieinle) 0.3425 g **
Mljeveni korjen cimeta ( Cinnamomum cassia) 0.3425 g **
Mljeveni korjen kukurme (Curcuma longa) 0.3425 g **

Način pripreme:
Odrasli: Najmanje 2 puta dnevno 25 ml (dvije supene kašike) sirupa rastvorite u 2 dl vode i popiti uz obrok. Prije upotrebe promućkati.

Upozorenje:
Primjenjivati proizvod isključivo onako kako je opisano u upustvu za upotrebu.
Proizvod nije zamjena za uravnoteženu ishranu i zdrav način života.
Preporučena dnevna doza se ne smije prekoračiti.
Preparat nije namjenjen osobama osjetljivim na neki od sastojaka, trudnicama, doiljama i djeci, osobama koje imaju genetske i stečene predispozicije ka krvarenju, osobama sa kamenom u žučnoj kesi, osobama sa historijom čira i GERB (gastroezofagealne refluksne bolesti).
Uzimanje preparata treba da bude obustavljeno prije bilo kakve hirurške intervencije.

U slučaju uzimanja bilo kakvih drugih lijekova, napravite razmak od najmanje 2 sata između doze lijeka i ovog proizvoda.

Kategorija: Oznaka: