Side Area Image

Tokom godina poslovanja uvidjeli smo sve veće potrebe tržišta za online kupovinom. Sijedom toga nastao je ovaj digitalni Herbal shop, koji će omogućiti preglednu, jednostavnu i brzu kupovinu. Vjerujemo da će vam i uz dosadašnju klasičnu trgovinu ovaj web shop olakšati upoznavanje sa našim asortimanom. Stručni tim kompanije Dolfarm d.o.o. tu je za vas, ne samo da bi primili narudžbu nego i da bi saslušali vaše želje i potrebe.

Spirulina 410mg

32.50 KM

Spirulina (Arthrospira platensis) dolazi u kombinaciji s vitaminom A koji doprinosi normalnom metabolizmu željeza, normalnoj funkciji imunološkog sustava, održavanju normalne kože, sluznica i vida.

Vegetarijanske kapsule s dodatkom vitamina A za povećanje tjelesne izdržljivosti. Uklanja umor u mišićima.

Spirulina je plavo-zelena slatkovodna alga koja raste u bogatim mineralima lužnatim jezerima i ribnjacima diljem svijeta. Ova malena, spiralna alga stara je 3,6 milijardi godina što je čini jednim od najstarijih stanovnika Zemlje. Spirulina je svoje ime dobila je zbog oblika koji liči na spiralu. Narodi Afrike, Sjeverne Amerike i Azije spirulinu koriste već tisućama godina. Stari Azteci konzumirali su je u obliku sušenih kolačića. Puna je proteina, minerala i drugih hranjivih tvari.

 

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (=6 kapsula):

Organska spirulina (Arthrospira platensis)2460 mg

Vitamin A 4800 IU (1440 μg) 180 %

Uzimati 3 kapsule do dva puta dnevno (uz obrok ili čašu vode) ili po preporuci stručne osobe.

 

100 VEG-kapsula
Ne sadrži gluten, šećer, so i škrob

Kategorija: