Side Area Image

Tokom godina poslovanja uvidjeli smo sve veće potrebe tržišta za online kupovinom. Sijedom toga nastao je ovaj digitalni Herbal shop, koji će omogućiti preglednu, jednostavnu i brzu kupovinu. Vjerujemo da će vam i uz dosadašnju klasičnu trgovinu ovaj web shop olakšati upoznavanje sa našim asortimanom. Stručni tim kompanije Dolfarm d.o.o. tu je za vas, ne samo da bi primili narudžbu nego i da bi saslušali vaše želje i potrebe.

Suho ulje Mrkva – Tinktura

24.80 KM

Suho ulje mrkve za brzo tamnjenje napravljeno je od prirodnih sastojaka, uključujući ulje mrkve koje je bogato betakarotenom. Ovaj antioksidans pomaže u poticanju proizvodnje melanina u koži, dajući joj prirodnu, zlatnu nijansu. Suho ulje sadrži i druge prirodne sastojke koji pomažu hidratizirati i hraniti kožu, čineći je mekom i glatkom. Štoviše, suho ulje mrkve za brzo tamnjenje također je lako prilagoditi.

 

Možete nanijeti lagani sloj za suptilan sjaj ili ga slojevito nanijeti za dublju, intenzivniju preplanulost. A budući da je riječ o suhom ulju, možete ga koristiti po cijelom tijelu, uključujući lice i kosu, za postojan, cjelokupan sjaj.

Još jedna velika prednost suhog ulja mrkve za brzo tamnjenje je njegova svestranost.

 

Može se koristiti samostalno za prirodan izgled preplanulosti ili kao baza za vaše omiljeno sredstvo za samotamnjenje kako biste poboljšali i produljili njegove učinke. Također je odličan za korištenje prije i poslije izlaganja suncu kako bi zaštitio i umirio kožu.

Kategorija: Oznake: , ,
Opis

Opis

Ovaj inovativni proizvod osmišljen je za brzo i jednostavno postizanje prekrasne preplanulosti prirodnog izgleda. Formula suhog ulja brzo se upija u kožu ne ostavljajući mastan trag. Izvrstan je i za one s masnom kožom jer neće začepiti pore niti ostaviti osjećaj masnoće na koži.