Side Area Image

Tokom godina poslovanja uvidjeli smo sve veće potrebe tržišta za online kupovinom. Sijedom toga nastao je ovaj digitalni Herbal shop, koji će omogućiti preglednu, jednostavnu i brzu kupovinu. Vjerujemo da će vam i uz dosadašnju klasičnu trgovinu ovaj web shop olakšati upoznavanje sa našim asortimanom. Stručni tim kompanije Dolfarm d.o.o. tu je za vas, ne samo da bi primili narudžbu nego i da bi saslušali vaše želje i potrebe.

Suho ulje Zlatko

25.45 KM

Savršeno ulje za upotrebu tijekom cijele godine kako bi vam pružio nevjerojatno blistav sjaj.
Osim što znate da baza ovog proizvoda je macerat mrkve, organsko certificirane hrvatske mrkve te je obogaćen hranjivim uljima sezama, divlje ruže, argana te kakao maslaca, koja sadrže prirodne zaštitne filtere i intenzivno i blagotvorno djeluju na kožu i omogućuju održavanje njene prirodne vlažnosti.
Baš poput balzama mrkve, sadrži biljni ekstrakt koji aktivira proizvodnju melanina u koži za ujednačenu i prirodnu boju kože.
Melanin se prirodno stvara u koži, a odgovoran je za zaštitu i tamnjenje kože te joj osigurava vlagu i tijekom sunčanja, a vitamin E je štiti od oksidativnog stresa izazvanog UVA i UVB zračenjem.

Zlatno ulje – Ulje nanesite na kožu u tankom sloju prije izlaganja suncu. Ne pruža zaštitu od UV zračenja.

Kategorija: