Side Area Image

Tokom godina poslovanja uvidjeli smo sve veće potrebe tržišta za online kupovinom. Sijedom toga nastao je ovaj digitalni Herbal shop, koji će omogućiti preglednu, jednostavnu i brzu kupovinu. Vjerujemo da će vam i uz dosadašnju klasičnu trgovinu ovaj web shop olakšati upoznavanje sa našim asortimanom. Stručni tim kompanije Dolfarm d.o.o. tu je za vas, ne samo da bi primili narudžbu nego i da bi saslušali vaše želje i potrebe.

TVRDI ŠAMPON LIMUN & LAVANDA

12.45 KM

Vrijeme je za dubinsko čišćenje! Svježina citrusa + opuštajuća lavanda = mediteranski recept za besprijekornu čistoću i smirenje. Naša pjenušava pločica Limun & Lavanda namijenjena je temeljitom čišćenju vlasišta i pravi je primjer snažne učinkovitosti prirode kada se udruže njene snage. Sok i eterično ulje limuna te eterično ulje lavande u ovom su simpatičnom i praktičnom obliku posebno stvoreni za njegu masne kose. U ovoj ružičastoj kutijici čeka Vas 40 upotreba šampona, a nakon svakog pranja kose garantirano Vas čeka svježina, mekoća i zdrav privlačan sjaj. Miris tvrdog šampona Limun & Lavanda kao da transportira u mirisni mediteranski vrt.

Limunov sok pomaže kod problema s vlasištem jer je bogat vitaminom C, vitaminom B i fosforom koji potiču rast kose i jačaju strukturu vlasi. Izvrstan je za njegu masne kose jer smanjuje proizvodnju sebuma i ublažava svrbež vlasišta koji je kod masne kose česta pojava. Pomaže kod opadanja kose, problema s vlasištem i prhuti te kod nedostatka sjaja. Limunov sok regulira masnoću kože i ujednačuje pigmentaciju kože, što može rezultirati smanjenjem hiperpigmentacije i depigmentacije. Sokom je moguće posvijetliti dlačice na licu i trenutno matirati kožu.

Eterično ulje limuna svojim oštrim mirisom osvježava i podiže raspoloženje. Djeluje antiseptički, adstrigentno i antivirusno. Koristi se protiv celulita i proširenih vena, kod problema s cirkulacijom, čireva, zatvora, upala desni, uboda insekata, migrene, reumatizma, upale sinusa, upaljenog grla i angine. Eterično ulje limuna izvrsno je za masno vlasište jer uravnotežuje proizvodnju sebuma, a njegovo antiseptičko djelovanje koristit će za zarastanje ranica na tjemenu i prirodno obnavljanje oštećenog vlasišta. U aromaterapiji se moćni miris eteričnog ulja limuna koristi za razbuđivanje te opuštanje tijela i uma.

Eterično ulje lavande u svijetu kozmetike predstavlja čistoću i mir. Njegov miris se u aromaterapiji koristi protiv tjeskobe, nesanice i depresije, u kozmetičkim preparatima ima ulogu čistača kože i kose, a koristi se i u industriji parfema. Ima antiseptičko, protuupalno i antifungalno svojstvo, zbog čega trenutačno smiruje manje opekline, ugrize kukaca te ubrzava tijek zacjeljivanja zatvorenih rana. Ta svojstva omogućuju ulju lavande da kao sastojak u šamponu djeluje protiv alopecije jer nježno ali temeljito čisti tjeme, a u sapunu ima isti učinak na kožu lica i tijela. Dokazano je da miris eteričnog ulja lavande djeluje kao trenutačno prirodno sredstvo za smirenje.

Kategorija: