Side Area Image

Tokom godina poslovanja uvidjeli smo sve veće potrebe tržišta za online kupovinom. Sijedom toga nastao je ovaj digitalni Herbal shop, koji će omogućiti preglednu, jednostavnu i brzu kupovinu. Vjerujemo da će vam i uz dosadašnju klasičnu trgovinu ovaj web shop olakšati upoznavanje sa našim asortimanom. Stručni tim kompanije Dolfarm d.o.o. tu je za vas, ne samo da bi primili narudžbu nego i da bi saslušali vaše želje i potrebe.

Sale

VITAMIN C GEL KREMA

42.75 KM

– popravlja strukturu kože – hrani i štiti kožu – poboljšava izgled kože – protiv starenja kože – održava mladenački izgled – održava svjež i mladolik izgled kože

Aktivni sastojci:
Rižin vosak smiruje upalne procese na koži, omekšava je i štiti od nepovoljnih utjecaja okoliša i UV zraka. Koristi se za njegu suhe kože, kože sklone iritacijama i crvenilu, a često je i sastojak anti-age preparata.
Vitamin C, drugog imena askorbinska kiselina, pomaže u izgradnji kolagena i elastina koji koži i kosi daju mladolik izgled. Može smanjiti duljinu zadržavanja vode u tkivu, stoga smanjuje otečenost lica i smiruje opekline. Zbog svog regenerirajućeg svojstva, izvrstan je za kožu koja gubi vitalnost. Na isti način kao što djeluje na kožu, antioksidativno svojstvo vitamina C na kosu djeluje tako da zaustavlja stvaranje slobodnih radikala u tijelu, što smanjuje opadanje. Njegovo antibakterijsko svojstvo pomaže riješiti se nečistoća s tjemena, a antivirusno svojstvo rješava problem suhog vlasišta.
Ulje pasjeg trna sadrži visok postotak rijetke omega-7 masne kiseline koja je izvor gradivnih elemenata kože, kose i noktiju. Ulje sadrži i esencijalne masne kiseline omega-3, omega-6, i omega-9. Pozitivno utječe na proizvodnju kolagena, zadržava vlažnost kože i potiče njenu regeneraciju.
Limunov sok pomaže kod problema s vlasištem, jer je bogat vitaminom C, vitaminom B i fosforom koji potiču rast kose i jačaju strukturu vlasi. Izvrstan je za njegu masne kose, jer smanjuje proizvodnju sebuma i ublažava svrbež vlasišta koji je kod masne kose česta pojava. Pomaže kod opadanja kose, problema s vlasištem i prhuti te kod nedostatka sjaja. Limunov sok regulira masnoću kože i ujednačuje pigmentaciju kože, što može rezultirati smanjenjem hiperpigmentacije i depigmentacije. Sokom je moguće posvijetliti dlačice na licu i trenutno matirati kožu.
Molekule hijaluronske kiseline dio su vezivnog tkiva kože i kostiju u ljudskom organizmu. Hijaluronska kiselina učinkovito zadržava vodu u organizmu i podmazuje zglobove, što usporava njihovo trošenje – smatra se da ima veću sposobnost zadržavanja vode od bilo kojih drugih prirodnih ili sintetičkih molekula. Odgovara svim tipovima kože, pruža im antioksidativnu zaštitu od oštećenja uzrokovanih djelovanjem slobodnih radikala te smiruje upalne procese. Ima snažno anti-age djelovanje što je čini vrlo dragocjenim kozmetičkim preparatom na tržištu.
Kategorija: