Side Area Image

Tokom godina poslovanja uvidjeli smo sve veće potrebe tržišta za online kupovinom. Sijedom toga nastao je ovaj digitalni Herbal shop, koji će omogućiti preglednu, jednostavnu i brzu kupovinu. Vjerujemo da će vam i uz dosadašnju klasičnu trgovinu ovaj web shop olakšati upoznavanje sa našim asortimanom. Stručni tim kompanije Dolfarm d.o.o. tu je za vas, ne samo da bi primili narudžbu nego i da bi saslušali vaše želje i potrebe.

Vitamin C Rex za djecu 100mg

25.15 KM

C-Rex vitamin za djecu posebno je prilagođen za djecu, zabavan je i ukusan način na koji djeca mogu unositi potrebne količine vitamina C u organizam.

Vitamin C povećava apsorpciju željeza te doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije, normalnom funkcioniranju živčanog sustava, normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju desni, hrskavice, kostiju, kože, krvnih žila te zubi; zaštiti stanica od oksidativnog stresa, smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnoj psihološkoj funkciji, normalnoj funkciji imunološkog sustava općenito te za vrijeme i nakon intenzivne tjelesne aktivnosti.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (=1 tableta za žvakanje): Neto: % PU
Vitamin C (askorbinska kiselina) 100 mg 125 %

100 tableta za žvakanje
Ne sadrži umjetna sladila, okuse i konzervanse
Ne sadrži gluten, šećer, so i škrob

Kategorija: