Side Area Image

Tokom godina poslovanja uvidjeli smo sve veće potrebe tržišta za online kupovinom. Sijedom toga nastao je ovaj digitalni Herbal shop, koji će omogućiti preglednu, jednostavnu i brzu kupovinu. Vjerujemo da će vam i uz dosadašnju klasičnu trgovinu ovaj web shop olakšati upoznavanje sa našim asortimanom. Stručni tim kompanije Dolfarm d.o.o. tu je za vas, ne samo da bi primili narudžbu nego i da bi saslušali vaše želje i potrebe.

Zlatni balzam – 24 Carrot Gold – Tinktura

26.30 KM

Ulje mrkve bogato je beta-karotenom koji pomaže u poticanju proizvodnje melanina u koži, dajući joj prirodnu, zlatnu nijansu. Također sadrži antioksidanse i vitamine koji mogu pomoći u poboljšanju cjelokupnog zdravlja i izgleda vaše kože. Ali ono što zaista izdvaja ovaj proizvod je dodatak zlatnog svjetlucanja.

 

Sićušne čestice zlata reflektiraju svjetlost, stvarajući blistav, blistav završetak zbog kojeg će vaša koža izgledati i osjećati se izvrsno. Svjetlucanje također pomaže prikriti nesavršenosti i neujednačen ton kože, dajući vam besprijekoran izgled. Ne samo da ovaj balzam od mrkve za brzo tamnjenje sa zlatnim svjetlucanjem daje trenutni sjaj, već ima i dugoročne prednosti za vašu kožu. Prirodni sastojci pomažu hraniti i hidratizirati, ostavljajući vašu kožu mekom i glatkom.

 

A budući da je to balzam, a ne tradicionalni losion za sunčanje, lako se nanosi i neće vas ostaviti ljepljivim ili masnim. Dakle, ako tražite brz i jednostavan način da dobijete prekrasnu, zlatnu preplanulost, nemojte tražiti dalje od balzama od mrkve za brzo tamnjenje sa zlatnim sjajem. Sa svojim prirodnim sastojcima i luksuznom završnom obradom, to je savršen način da svojoj koži date zdrav, blistav sjaj.

Kategorija: Oznake: , , ,
Opis

Opis

Ovaj inovativni proizvod je mješavina ulja mrkve i drugih prirodnih sastojaka, osmišljen kako bi vam pomogao postići osunčani izgled bez izlaganja kože štetnim UV zrakama.24 Carrot Gold