Side Area Image

Tokom godina poslovanja uvidjeli smo sve veće potrebe tržišta za online kupovinom. Sijedom toga nastao je ovaj digitalni Herbal shop, koji će omogućiti preglednu, jednostavnu i brzu kupovinu. Vjerujemo da će vam i uz dosadašnju klasičnu trgovinu ovaj web shop olakšati upoznavanje sa našim asortimanom. Stručni tim kompanije Dolfarm d.o.o. tu je za vas, ne samo da bi primili narudžbu nego i da bi saslušali vaše želje i potrebe.

Twinlab

Svjetski brand sa magičnim formulama.

Twinlab

Od 1968. godine Twinlab se nametnuo kao pouzdani lider u svijetu dodataka prehrani s širokom porodicom inovativnih proizvoda visokih performansi napravljenih da dopunjuju različite životne stilove i potrebe za fizičkim zdravljem.

Twinlab posjeduje svoje vlastite proizvode pogone u SAD, gdje je i smještena tvornica biljnih proizvoda i čajeva Nature's Herbs i Alvita.
Izuzetna se pažnja posvećuje kontroli sirovina i proizvodnog procesa.

Svi proizvodi Twinlab koji se izvoze širom svijeta proizvedeni su isključivo u tvornici u Utahu i identični su proizvodima koji se nalaze na američkom tržištu.

Posebna pažnja posvećuje se proizvodnji svake od pojedinih linija: vitaminima, mineralima, sportskoj prehrani, specijaliziranim formulama i aminokiselinama.