Side Area Image

Tokom godina poslovanja uvidjeli smo sve veće potrebe tržišta za online kupovinom. Sijedom toga nastao je ovaj digitalni Herbal shop, koji će omogućiti preglednu, jednostavnu i brzu kupovinu. Vjerujemo da će vam i uz dosadašnju klasičnu trgovinu ovaj web shop olakšati upoznavanje sa našim asortimanom. Stručni tim kompanije Dolfarm d.o.o. tu je za vas, ne samo da bi primili narudžbu nego i da bi saslušali vaše želje i potrebe.

Kako kupiti proizvod?

KORAK 1.

Kada pronađete proizvod koji vam odgovara, odaberite količinu te pritisnite ikonicu „dodaj u korpu“. U vašoj korpi možete mijenjati količinu proizvoda, te obrisati proizvod ukoliko ga ipak ne želite kupiti. Pregled odabranih proizvoda možete izvršiti klikom na ikonicu korpa.

KORAK 2.

Kada ste odabrali sve proizvode koji vas interesuju, kliknite na ikonu „završi kupovinu“. Za nastavak kupovine trebate unijeti: Ime i prezime, adresu, mjesto i poštanski broj, mail adresu ( za potvrdu narudžbe) te broj telefona.

KORAK 3.

Nakon unosa podataka birate način plaćanja i potvrđujete narudžbu. Plaćanje se vrši na dva načina i to: Gotovinski - plaćate po pouzeću ili Kartično - plaćate direktno na web stranici.

Dolfarm.ba internet trgovina se obvezuje pružati zaštitu ličnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo uposlenicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Ako imate neku  poruku / pitanje za nas, možete komentar ostaviti u polju poruka. Ako trebate pomoć pri izradi narudžbe, slobodno nas kontaktirajte na 033 620 150 radnim danom od 9:00 do 17:00 ili emailom na info@dolfarm.com