Side Area Image

Tokom godina poslovanja uvidjeli smo sve veće potrebe tržišta za online kupovinom. Sijedom toga nastao je ovaj digitalni Herbal shop, koji će omogućiti preglednu, jednostavnu i brzu kupovinu. Vjerujemo da će vam i uz dosadašnju klasičnu trgovinu ovaj web shop olakšati upoznavanje sa našim asortimanom. Stručni tim kompanije Dolfarm d.o.o. tu je za vas, ne samo da bi primili narudžbu nego i da bi saslušali vaše želje i potrebe.

Ca 600 mg Oyster Shell a'100 cps

28.65 KM

Calcium Oyster Shell je formula prirodnog kalcija dobivenog iz kamenice sa sačuvanim mineralim sadržajem kojim obiluje sama školjka (bakar, željezo,magnezij, mangan, silicij i cink).

Kalcij je potreban za održavanje normalnih kostiju i zubi, ima ulogu u regulaciji dijeljenja i diferencijacije stanica. On doprinosi normalnoj funkciji mišića, probavnih enzima, normalnom živčanom prijenosu, normalnom metabolizmu stvaranja energije te normalnom zgrušavanju krvi.

Sastojci: Kalcij (MEKUŠCI), emulgatori: celuloza, magnezijev stearat; punilo maltodekstrin, stabilizator stearinska kiselina.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (=1 tableta):  Kalcij (kalcijev karbonat iz kamenica) — 600 mg (75% PU).

100 tableta
Ne sadrži gluten, šećer, so i škrob

Kategorija: Oznaka: