Side Area Image

Tokom godina poslovanja uvidjeli smo sve veće potrebe tržišta za online kupovinom. Sijedom toga nastao je ovaj digitalni Herbal shop, koji će omogućiti preglednu, jednostavnu i brzu kupovinu. Vjerujemo da će vam i uz dosadašnju klasičnu trgovinu ovaj web shop olakšati upoznavanje sa našim asortimanom. Stručni tim kompanije Dolfarm d.o.o. tu je za vas, ne samo da bi primili narudžbu nego i da bi saslušali vaše želje i potrebe.

Haya Labs

Budite i ostanite zdravi.

Haya Labs

HAYA LABS je osnovan 2011. godine i sada je vodeći proizvođač i svjetski distributer visokokvalitetnih dodataka prehrani za zdravlje, wellness i sport.

Portfolio kompanije broji preko 300 proizvoda najviše klase i kvaliteta. HAYA LABS formule pogodne su za ljude koji teže boljem zdravlju i uravnoteženom načinu života, za ljude sa zdravstvenim problemima i za aktivne sportiste.

“Razvijamo proizvode koji ne samo da podržavaju sportske ciljeve i zdravlje, već se proizvode sa najboljim zdravim sirovinama. Naši dodaci su pogodni za sportaše svih nivoa, kao i za sve ljude koji teže boljem i zdravijem načinu života. Radimo samo sa vrhunskim stručnjacima i nikada ne pravimo kompromise sa tehnološkim procesima. A mi strast dajemo vam najzdravije i najsigurnije suplemente za sve vaše potrebe. Zbog toga naša kompanija ulaže u mnoga istraživanja i koristi najnovije i inovativne tehnologije proizvodnje. “