Side Area Image

Tokom godina poslovanja uvidjeli smo sve veće potrebe tržišta za online kupovinom. Sijedom toga nastao je ovaj digitalni Herbal shop, koji će omogućiti preglednu, jednostavnu i brzu kupovinu. Vjerujemo da će vam i uz dosadašnju klasičnu trgovinu ovaj web shop olakšati upoznavanje sa našim asortimanom. Stručni tim kompanije Dolfarm d.o.o. tu je za vas, ne samo da bi primili narudžbu nego i da bi saslušali vaše želje i potrebe.

ZLATNI MUMIO tbl a 20

16.55 KM

ZLATNI MUMIO je najkompleksniji ljekoviti preparat nastao isključivo prirodnim putem u prirodnoj interakciji biljnih i životinjskih organskih ostataka.

Sadrži oko 50 organskih jedinjenja apsolutno prirodnih – aminokiseline, minerali i vitamini i zato se smatra najsnažnijim bioeliksirom koji jača odmbrambene moći organizma i utiče na saniranje mnogih ozbiljnih oboljenja.

1. Vrlo je efikasan i za regeneraciju koštanog tkiva, osteoporoze i artroze i brže zarastanja rana.
2. Veoma efikasno sanira sve vrste neuralgija i obnavlja nerve, a naročito je dragocjen ljudima sa veoma bolnim zapaljenjem korijena spinalnog živca, išijasa, osteoarritisa i zapaljenja nerva lica.
3. Najraširenija upoteba mumia je za jačanje oslabljenog imuniteta kao uzroka bolesti jer podstiče organizam da proizvodi maksimalan broj T- ćelija radi dostizanja punog imunološkog kapaciteta organizma u sprječavanju i lječenju bolesti.
4. Veoma dobri rezultati se postižu u lječenju alergijske bronhijalne astme jer podstiče stvaranje imunuh ćelija.
5. Zahvaljujući velikoj količini željeza u prirodnom obliku,mumio se preporučuje kao izuzetno rješenje za anemiju.
6. Ima dokaza da stimuliše regenerativne procese kod infarkta miokarada, kao i da ubrzava obnavljanje svih mišićnih, koštanih i nervnih tkiva.
7. Potvrđeno je antikoagulativno dejstvo mumia kao i njegovi pozitivni efekti na funkciju cjelokupnog kardio – vaskularnog sistema.
8. Veoma dobro djeluje kod čira na želucu i dvanaestopalačnom crijevu.

NE PREPORUČUJE SE TRUDNICAMA, DOJILJAMA, DJECI MLADJOJ OD 14 GODNA I OSOBAMA SA BUBREŽNIM KAMENCEM.

Sadržaj po 2 tablete (dnevni unos) i % preporučenog dnevnog unosa (adekvatan nivo)
Pročišćena mumija ,
uključujući huminske kiseline
400 mg
12 mg

24%
Kategorija: Oznake: ,