Side Area Image

Tokom godina poslovanja uvidjeli smo sve veće potrebe tržišta za online kupovinom. Sijedom toga nastao je ovaj digitalni Herbal shop, koji će omogućiti preglednu, jednostavnu i brzu kupovinu. Vjerujemo da će vam i uz dosadašnju klasičnu trgovinu ovaj web shop olakšati upoznavanje sa našim asortimanom. Stručni tim kompanije Dolfarm d.o.o. tu je za vas, ne samo da bi primili narudžbu nego i da bi saslušali vaše želje i potrebe.

Omega-3 masne kiseline

Ako ne pazite na dnevni unos Omega-3 masnih kiselina, mislimo da trebate saznati više o benefitima koje Omega-3 donosi vašem zdravlju!
❤️ ZDRAVLJE SRCA
Omega-3 masne kiseline pomažu u smanjenju nivoa lošeg holesterola, kontrolišu trigliceride u vašoj krvi i pomažu u opuštanju arterijskih zidova, pomažući tako normalizaciji krvnog pritiska.
Stručnjaci kažu da omega-3 masne kiseline pomažu u zadržavanju krvnih ugrušaka!
❌ BORBA SA KARCINOMOM
Istraživanja su pokazala da ove hranjive tvari pomažu smanjenju rizika od karcinoma dojke. Takođe je dokazano da omega-3 masne kiseline mogu inhibirati rast ćelija karcinoma u debelom crijevu, prostati i plućima.
🧠 ZDRAVLJE MOZGA
Omega-3 masne kiseline pomažu u poboljšanju protoka krvi u mozgu.
Studije provedene na djeci školskog uzrasta pokazale su da omega-3 masne kiseline pomažu u poboljšanju vještina učenja i jačanju memorije, a kod starijih osoba pomažu u borbi protiv kognitivnog pada zbog demencije.
🦵 ZDRAVLJE ZGLOBOVA
Omega-3 masne kiseline ne samo da tjeraju upale, već jednom kada ih tijelo apsorbira, ove dobre masti se pretvaraju u resolvine – spojeve za koje je poznato da imaju izvrsna protuupalna svojstva. S tim u vezi Omega-3 pomaže kod jutarnje ukočenošti kod osoba koje pate od artritisa.
✨ ZDRAVLJE KOŽE
Omega-3 masne kiseline imaju antioksidativna svojstva koja se bore protiv slobodnih radikala, štedeći vas od preranog starenja, pa čak i raka kože. Ove zdrave masti sposobne su smanjiti štetni utjecaj sunčevih UV zraka na kožu.
Za vas koji ne stignete pojesti masnu ribu nekoliko puta sedmično, predlažemo suplementaciju – 🛡 Haya Labs Omega 3. Proizvod sadrži riblje ulje, prirodni izvor esencijalnih omega-3 masnih kiselina (EPA i DHA)!

Komentari su zatvoreni