Side Area Image

Tokom godina poslovanja uvidjeli smo sve veće potrebe tržišta za online kupovinom. Sijedom toga nastao je ovaj digitalni Herbal shop, koji će omogućiti preglednu, jednostavnu i brzu kupovinu. Vjerujemo da će vam i uz dosadašnju klasičnu trgovinu ovaj web shop olakšati upoznavanje sa našim asortimanom. Stručni tim kompanije Dolfarm d.o.o. tu je za vas, ne samo da bi primili narudžbu nego i da bi saslušali vaše želje i potrebe.

5 HTP 50 mg a'90 cps

36.50 KM

5-HTP ili 5-hidroksitriptofan je intermedijalni metabolit aminokiseline L-triptofana i serotonina koji se dobija iz ekstrakta afričke biljke Griffonia simplicifolia, a za razliku od triptofana ne dobija se bakterijskom fermentacijom.

5-HTP kao dodatak ishrani može da ima pozitivan efekat:

– kod manjih i slabijih depresivnih stanja
– ublažava bolove uopšte (fibromialgija, bolovi u mišićima, migrenozne glavobolje)
– kod nesanice promovišući odmor i zdrav san
– kod gubljenja tjelesne mase, jer potiskuje osećaj gladi i apetit

Doza: 2 kapsule sedmično.

Upozorenje: proizvod nije namjenjen trudnicama, dojiljama, osobama mlađim od 18 godina, osobama sa kardiovaskularnih bolestima, kao ni osobama koje koriste antidepresive ili agoniste serotoninskih 5-HT 1 receptora.
Sastojci: rižino brašno, kapsula (želatin), sredstva protiv zgrudvavanja (magnezijum-stearat, silicijum-dioksid), 5-hidroksitriptofan.

Kategorija: Oznaka: