Side Area Image

Tokom godina poslovanja uvidjeli smo sve veće potrebe tržišta za online kupovinom. Sijedom toga nastao je ovaj digitalni Herbal shop, koji će omogućiti preglednu, jednostavnu i brzu kupovinu. Vjerujemo da će vam i uz dosadašnju klasičnu trgovinu ovaj web shop olakšati upoznavanje sa našim asortimanom. Stručni tim kompanije Dolfarm d.o.o. tu je za vas, ne samo da bi primili narudžbu nego i da bi saslušali vaše želje i potrebe.

Nature's Life Kalcij Magnezij 473ml

68.50 KM

Nature's Life Kalcijum Magnezijum sa vitaminom D-3 je odličan način da povećate količinu kalcijuma u svakodnevnoj ishrani. Kalcijum i magnezijum su esencijalni minerali koji pružaju nutritivnu podršku za zdrave kosti i zube. Vitamin D je namijenjen za pružanje nutritivne podrške za poboljšanje apsorpcije kalcija i metabolizma.

Nature's Life sadrži kalcijum citrat, što ga čini najrastvorljivijim i lako apsorbujućim oblicima kalcijuma. Naša tečnost kalcijum i magnezijum je takođe prethodno zakiseljena (pH 4,0) kako bi se osigurala maksimalna apsorpcija esencijalnih minerala.

Pogodno za vegetarijance.Snažno protresite prije upotrebe. Koristite samo prema uputama.

Nakon otvaranja čuvati u frižideru.

Nutrition Facts

Serving Size 1 Tablespoon (15ml)
Servings per Container 32
Calories 20
Amount / Serving

Total Carbohydrates 1g
1%

Sugars 1g †

Vitamin D-3 (as Cholecalciferol) 1000IU
250%

Calcium (as Calcium Citrate, Calcium Lactate, Calcium Gluconate) 600mg
60%

Magnesium (as Magnesium Hydroxide, Citrate, carbonate) 300mg
75%

 

Kategorija: