Side Area Image

Tokom godina poslovanja uvidjeli smo sve veće potrebe tržišta za online kupovinom. Sijedom toga nastao je ovaj digitalni Herbal shop, koji će omogućiti preglednu, jednostavnu i brzu kupovinu. Vjerujemo da će vam i uz dosadašnju klasičnu trgovinu ovaj web shop olakšati upoznavanje sa našim asortimanom. Stručni tim kompanije Dolfarm d.o.o. tu je za vas, ne samo da bi primili narudžbu nego i da bi saslušali vaše želje i potrebe.

Rotbackchen Vital Immune formula

16.00 KM

Rotbäckchen Vital Immune Formula je bazirana na prirodnim sastojcima. Posebno pomaže u pokrivanju potreba za cinkom i vitaminima C i D. Sva tri ova hranljiva sastojka doprinose normalnoj funkciji imunog sistema.

Cink je važan “element u tragovima”, nazvan tako jer se javlja samo u malim količinama u tijelu. Međutim, tijelo ne može proizvoditi cink i mora se redovno unositi hranom. Dio je zdravog imunološkog sistema.

Vitamin D se naziva “vitamin sunca” jer ga tijelo proizvodi kada sunčeva svjetlost dodirne kožu.

Vitamin D ima različite zadatke u tijelu – vitamin D ne samo da podržava zdrav imuni sistem, već i održavanje normalnih kostiju.

Vital Immune formula je napravljena od crvenog grožđa, bobica aronije, bazge, borovnice i crne ribizle, obogaćena elementom u tragovima cinka i vitaminima C i D.

Nutritivna vrijednost na 100ml proizvoda: energetska vrijednost: 310kJ/73kcal; masti: 0,1 g; od toga zasićene masne kiseline: <0,05g; ugljeni hidrati: 17,6g; od toga šećera: 17,6g; vlakna: 0,1 g; proteini: 0,2 g; sol: <0,0075g.

 

Nutritivne vrijednosti Po dnevnoj količini (40 ml) % PDV
vitamin C 80 mg 100%
Cink 5 mg 50%
vitamin D 2,5 μg 50%

(PDV = preporučeni dnevni unos)

 

Kategorija: