Side Area Image

Tokom godina poslovanja uvidjeli smo sve veće potrebe tržišta za online kupovinom. Sijedom toga nastao je ovaj digitalni Herbal shop, koji će omogućiti preglednu, jednostavnu i brzu kupovinu. Vjerujemo da će vam i uz dosadašnju klasičnu trgovinu ovaj web shop olakšati upoznavanje sa našim asortimanom. Stručni tim kompanije Dolfarm d.o.o. tu je za vas, ne samo da bi primili narudžbu nego i da bi saslušali vaše želje i potrebe.

Turboslim Night

27.00 KM

“Turboslim noćna poboljšana formula” je biokompleks noćnog djelovanja koji vam omogućava da efikasno koristite san ne samo za opuštanje, već i za aktivno mršavljenje.

  • Ekstrakt Sene sadrži krizofanoičnu kiselinu, koja djeluje pročišćavajuće i laksativno, stimulira aktivnost debelog crijeva 2 .

  • Hitozan sprečava apsorpciju masti i njihovo nakupljanje u ćelijama i tkivima; normalizuje crevnu mikrofloru 2 .

  • Ekstrakt komorača pruža stimulaciju crijeva, a ima i protuupalno, umirujuće, koleretsko, diuretičko, antidispeptično, antispastično, antispazmodičko djelovanje 2 .

  • Ekstrakt melise 2 takođe ima antispazmodičko i umirujuće dejstvo .

Dvije kapsule Turboslim noćna  za večerom … A da započeti proces ne bude prekinut ni na sat vremena, uzmite za doručak dvije kapsule Turboslim Day 

 

Kategorija: Oznaka: