Side Area Image

Tokom godina poslovanja uvidjeli smo sve veće potrebe tržišta za online kupovinom. Sijedom toga nastao je ovaj digitalni Herbal shop, koji će omogućiti preglednu, jednostavnu i brzu kupovinu. Vjerujemo da će vam i uz dosadašnju klasičnu trgovinu ovaj web shop olakšati upoznavanje sa našim asortimanom. Stručni tim kompanije Dolfarm d.o.o. tu je za vas, ne samo da bi primili narudžbu nego i da bi saslušali vaše želje i potrebe.

ENDOKRINOL KREMA/GEL 50 g

17.50 KM

ENDOKRINOL krem-gel normalizuje nivo hormona štitne žlijezde kod hipo i hiper tireoze. 
Endokrinol krem-gel iz Evalara je nehormonska gel-krema za štitnu žlijezdu koja se nanosi na područje vrata (štitne žlijezde) i dekoltea. 

Od svih preparata iz apoteke, samo „Endokrinol“ sadrži kompleks ljekovitog bilja, koje je sposobno normalizovati nivo hormona štitne žljezde bez obzira da li je povišen ili snižen.
U sastavu kreme „Endokrinol“ su ekstrakti ljekovitog bilja sa visokim sadržajem lektina – nezamjenljivih komponenti za uspostavljanje normalnog rada receptora štitne žljezde.
Endokrinol utiče na normalizaciju nivoa hormona i poboljšanje funkcije štitne žljezde nezavisno da li je povećana ili smanjena (kod hipo- i hipertireoze). 

Pakovanje:
Tuba 50 ml 

Način upotrebe:
Kremu-gel nanjeti 1-2 puta dnevno na kožu vrata i dekoltea.

Kategorija: