Side Area Image

Tokom godina poslovanja uvidjeli smo sve veće potrebe tržišta za online kupovinom. Sijedom toga nastao je ovaj digitalni Herbal shop, koji će omogućiti preglednu, jednostavnu i brzu kupovinu. Vjerujemo da će vam i uz dosadašnju klasičnu trgovinu ovaj web shop olakšati upoznavanje sa našim asortimanom. Stručni tim kompanije Dolfarm d.o.o. tu je za vas, ne samo da bi primili narudžbu nego i da bi saslušali vaše želje i potrebe.

NE DOZVOLITE DA ŠEĆER NAPREDUJE!

Višak kilograma, nekontrolisana žudnja za slatkišima, i potreba da se pojede sve što dođe pod ruku sve to mogu biti simptomi  ⚠️ metaboličkog sindroma .
👉Kod metaboličkog sindroma, tijelo prestaje da percipira hormon inzulin, i kao rezultat toga, on ne obavlja svoju funkciju.
👉Ćelije slabo apsorbuju glukozu, hranjive tvari se ne pretvaraju u energiju, već se talože u obliku masti, a glukoza i sam inzulin se nakupljaju u krvi.
⚠️ U takvoj situaciji važno je spriječiti nagle skokove šećera u krvi i povećati osjetljivost tijela na inzulin.
OLIDŽIM – Kombinacija inulina i gimnema (srebrena svilenica) doprinosi održavanju normalnog nivoa šećera u krvi i poboljšanju metabolizma masti i ugljikohidrata!
OLIDŽIM VITAMINI za dijabetes posebno za osobe sklone prekomjernoj težini i razvoju metaboličkog sindroma. 11 vitamina i 8 minerala obogaćenih taurinom
BIO ČAJ za dijabetes s glavnim sastojkom Galaga travom koja pomaže u smanjenju nivoa glukoze i holesterola u krvi, listovima brusnice, koprive i crne ribizle za dezinfekciono, diuretičko i koleretsko djelovanje.
Da li želite nivo šećera u krvi u granicama normale?
Potpuno prirodno pomozite svom tijelu!

Olidžim se preporučuje preventivno, ali i u kompleksnoj terapiji šećernog dijabetesa I i II tipa. Kod zdravih osoba sa normalnim nivoom šećera u krvi, prilikom korišćenja Olidžima, nije primjećeno smanjenje šećera u krvi ispod norme. Preporučena redovna upotreba preparata je 4 tablete dnevno tokom 30 dana, pa 5 dana pauze.

OLIDZIM VITAMINI ZA DIJABETICARE

 

OLIDŽIM vitamini kod dijabetesa preporučuje se u svojstvu biološki aktivnog dodatka ishrani i dopunskog izvora:
Vitamina A, E, C, B1, B12, B6, PP, folne kiseline, biotina, hroma, cinka, mangana, Mg, Gvožđa (Fe), joda, bakra, selena, izvora taurina i rutina.
Odrasli i deca starija od 14 god istovremeno po jednu kapsulu na dan za vrijeme jela.
Dužina upotrebe: Ne manje od 1 mesec. Preporučuje se 3-4 terapije godišnje.
DIJABET ČAJ sa ljekovitom galegom, koja pomaže u snižavanju nivoa glukoze i holesterola u krvi
❕100% prirodni sastav!

 

🌿Tablete, 🌿vitamine za dijabetes i 🌿čaj  pronađite u apotekama širom BIH

 

 

Komentari su zatvoreni