Side Area Image

Tokom godina poslovanja uvidjeli smo sve veće potrebe tržišta za online kupovinom. Sijedom toga nastao je ovaj digitalni Herbal shop, koji će omogućiti preglednu, jednostavnu i brzu kupovinu. Vjerujemo da će vam i uz dosadašnju klasičnu trgovinu ovaj web shop olakšati upoznavanje sa našim asortimanom. Stručni tim kompanije Dolfarm d.o.o. tu je za vas, ne samo da bi primili narudžbu nego i da bi saslušali vaše želje i potrebe.

Indol forte 30tbl

43.00 KM

Indol forte:

– održava ravnotežu ženskih polnih hormona – estrogena koji utiču na reproduktivno zdravlje žene

– u stanju je da se bori protiv infekcije humanim papiloma virusom, posebno kada je u pitanju tako delikatan problem kao što su bradavice na koži i sluznicama genitalija i grlića maternice

– smanjuje rizik od oboljenja mliječne žlijezde, ima visoku antitumorsko djelovanje, što se koristi u liječenju estrogeno zavisnih i neovisnih o nivou estrogena tumora mliječnih žlijezda.

Drugim riječima, indol štiti tijelo na ćelijskom nivou, pruža pouzdanu zaštitu našim ćelijama od svih štetnih materija. Stoga su upravo indoli postali osnova modernih nehormonskih lijekova za zaštitu od bolesti dojke, fibroida, raka dojke i grlića materice.

1 kapsula sadrži:

Indol-3-karbinol 100 mg
Koncentrat brokule 92,5 mg

Kategorija: