Side Area Image

Tokom godina poslovanja uvidjeli smo sve veće potrebe tržišta za online kupovinom. Sijedom toga nastao je ovaj digitalni Herbal shop, koji će omogućiti preglednu, jednostavnu i brzu kupovinu. Vjerujemo da će vam i uz dosadašnju klasičnu trgovinu ovaj web shop olakšati upoznavanje sa našim asortimanom. Stručni tim kompanije Dolfarm d.o.o. tu je za vas, ne samo da bi primili narudžbu nego i da bi saslušali vaše želje i potrebe.

Manuka Med MGO550+ 500g

355.00 KM

Manuka Health posjeduje sve certifikate za kvalitet Manuka meda koji se pakuje u najsavremenijem postrojenju na Novom Zelandu.
Manuka med grm raste isključivo na Novom Zelandu i jedini je 100% prirodni prehrambeni proizvod koji ima pouzdano protuupalno i učinkovito antibakterijsko djelovanje.

Prirodni antioksidans!
Manuka med ima antioksidativna svojstva. Antioksidansi pružaju zaštitu od problema s tkivom, neutraliziraju slobodne radikale od oksidacije. Manuka med 550+ ima najveću količinu antioksidansa.
Prirodno protuupalno!
Jedenje Manuka meda pomaže tijelu protiv upalne moći. Istraživanja su pokazala da pomaže i povećava dotok protuupalnih stanica u zahvaćeno područje.
Za pomoć kod infekcije urinarnog trakta!
Konzumacija meda u razdoblju od najmanje 1 mjeseca pomaže kao prirodni lijek protiv infekcije mokraćnog sustava.
Za pomoć u tretiranju psorijaze
Može se primijeniti izvana kao pomoćni prirodni tretman. Psorijaza nema tretman koji će trajno riješiti problem, ali se manuka med može nanositi izravno na zahvaćeno područje jer osim što djeluje jako protuupalno ne izaziva nuspojave niti naviku.
kod problema “Athletsko stopalo”
Kao snažan antibakterijski proizvod, Manuka med se može nanositi izvana kao prirodni tretman na područje nekoliko puta dnevno kroz mjesec dana ili dulje.
DOZIRANJE:
VRLO JAKA I OZBILJNA OBOLJENJA: 3x dnevno po 5 g (tri tjedna) nakon toga 1x 5 g do poboljšanja stanja.
Kategorija: