Side Area Image

Tokom godina poslovanja uvidjeli smo sve veće potrebe tržišta za online kupovinom. Sijedom toga nastao je ovaj digitalni Herbal shop, koji će omogućiti preglednu, jednostavnu i brzu kupovinu. Vjerujemo da će vam i uz dosadašnju klasičnu trgovinu ovaj web shop olakšati upoznavanje sa našim asortimanom. Stručni tim kompanije Dolfarm d.o.o. tu je za vas, ne samo da bi primili narudžbu nego i da bi saslušali vaše želje i potrebe.

Manuka med MGO 250 500g

163.00 KM

Manuka Health posjeduje sve certifikate za kvalitet Manuka meda koji se pakuje u najsavremenijem postrojenju na Novom Zelandu.
Manuka med grm raste isključivo na Novom Zelandu i jedini je 100% prirodni prehrambeni proizvod koji ima pouzdano protuupalno i učinkovito antibakterijsko djelovanje.

Učinkovit kod manjih kroničnih smetnji
⭐️Kod prehlade i gripe
Zbog svog antibakterijskog i antioksidativnog svojstva te velike pomoći imunološkom sustavu, Manuka med može biti prirodni lijek za pomoć kod gripe i prehlade te kod hunjavica izazvanih alergijom.
⭐️Za tretiranje akni
Manuka med se koristi kao prirodni tretman za akne za smanjenje upale i uklanjanje bakterija s problematičnog područja. Koristi se kao maska, jednom dnevno, dok se problem ne riješi. Paralelno, možete konzumirati interno, jednu žličicu dnevno, ujutro ili dvije dnevno ujutro i navečer.
⭐️Pomaže kod rozacee
Manuka med se koristi kao prirodni tretman za rozaceu za smanjenje upale i uklanjanje bakterija s problematičnog područja. Koristi se kao maska, jednom dnevno, dok se problem ne riješi. Paralelno s maskom možete i interno konzumirati žličicu ili dvije dnevno Manuka meda (jedna čajna žličica ujutro ili jedna ujutro i jedna navečer). Rozacea nema potpuni lijek, ali se simptomi mogu kontrolirati.
⭐️ Kod ekcema
Može se primjenjivati izvana i konzumirati u isto vrijeme za borbu protiv ekcema i nekih vrsta dermatitisa. Imajući antibakterijsku i antifungalnu ulogu, pomaže kod odgovarajućih problema, djelujući kao prirodni tretman.
⭐️Za zubni plak, zubi i desni
Usta su općenito mjesto gdje bakterije pronalaze pristup i tada je dobro oprati zube pastom za zube od Manuka meda i pojesti med, držeći ga u ustima 20-30 sekundi prije gutanja.
⭐️Protiv grlobolje
Može se koristiti kao prirodni tretman za upalu grla, tako da će eliminirati prisutne bakterije i djelovati protuupalno.
DOZIRANJE:
MANJE KRONIČNE SMETNJE: 2x dnevno po 5 g (dva do tri tjedna) nakon toga 1x 5 g do poboljšanja stanja.
Kategorija: